15 VITE LSI/ Silva Caka: Shkëputja përfundimtare e Shqipërisë nga kthetrat e krimit, do të jetë fokusi i çdo simpatizanti dhe veprimtarie të LSI

Nga Silva Caka

15 vite LSI

Misioni i integrimit europian të Shqipërisë, vazhdon të mbetet në themelet e Lëvizjes Socialiste për Integrim;

Misioni i fuqizimit të të rinjve shqiptarë, vazhdon të mbetet në themelet e Lëvizjes Socialiste për Integrim;

Politika e përgjegjshme vazhdon të mbetet në themelet e Lëvizjes Socialiste për Integrim;

Shkëputja përfundimtare e Shqipërisë nga kthetrat e krimit, do të jetë fokusi i çdo simpatizanti dhe veprimtarie të Lëvizjes Socialiste për Integrim!

Gëzuar datëlindjen LSI!

/ In News / By Admin / Comments Off on 15 VITE LSI/ Silva Caka: Shkëputja përfundimtare e Shqipërisë nga kthetrat e krimit, do të jetë fokusi i çdo simpatizanti dhe veprimtarie të LSI