Braimllari: Rinia e paparë dhe energjike e Korçës do t’i japi rilindjes një goditje spektakolare më 25 prill

Nga Endrit Braimllai

Rinia e paparë dhe energjike e Korçës do t’i japi rilindjes një goditje spektakolare më 25 prill.
Uragani rinor nuk ndalet përballë një kalbësire si Rilindja.
Shqipëria është e të rinjve, më 25 prill vendos rinia.

#shqiperia_shtepia_juaj

/ In Archived Articles, News / By Admin / Comments Off on Braimllari: Rinia e paparë dhe energjike e Korçës do t’i japi rilindjes një goditje spektakolare më 25 prill