Debati në parlamentin hollandez, Vasili: Na rroftë Kryeministri se vizat po na lënë

Na rroftë Kryeministri se vizat po na lënë.

Holanda kërkon në parlament rikthimin e vizave për shqiptarët.

Të keqe më të madhe se kaq rilindja nuk mund tu bënte shqiptarëve.

Heqja e Vizave në vitin 2010 i dha fund poshtërimit të shqiptareve në dyert e ambasadave, i dha fund mafies se vizave si dhe i dha fund izolimit të tyre.

I vetmi, që thoshte se 1 milion shqiptarë do të ikin sapo të hiqen vizat është pikërisht ky që është sot kryeminister.

Një sukses të zi ky Kryeminister e ka arritur. Atë që nuk ndodhi ne 2010 e realizoi ky nga 2013 e kendej duke përzenë 1 milion shqiptarë nga Shqipëria dhe duke bërë që europianet të kërkojnë rikthimin e vizave.

Më mirë e ruajmë heqjen e vizave për shqiptarët dhe ti vëmë vizën ketij Kryeministri.

Image

/ In News / By Admin / Comments Off on Debati në parlamentin hollandez, Vasili: Na rroftë Kryeministri se vizat po na lënë