Deklaratë e Lëvizjes Socialiste për Integrim

Deklaratë e Lëvizjes Socialiste për Integrim 

Lëvizja Socialiste për Integrim mbështet ndërhyrjen në Siri të vendeve aleate si Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Francës dhe Britanisë së Madhe.  

Ne besojmë se iniciativa e Presidentit Donald Trump është në mbrojtje të të drejtave të njeriut dhe të sigurisë ndërkombëtare, si dhe një akt për t’i dhënë fund regjimit diktatorial dhe veprimeve barbare kundër njerëzimit. 

 Burimi:(integrimi.al/E.P)