Gjosha: Përdorim politik i Këshillit. Integrimi i Shqipërisë ka vetëm një shpresë, largimin e kësaj qeverie

Ish-deputetja e LSI Klajda Gjosha ka reaguar lidhur me mbledhjen e sotme në Kuvend të Këshillit të Integrimit Evropian, i cili sipas saj, nuk prodhoi asgjë të re.

Në reagimin e saj përmes rrjeteve sociale, ish-deputetja e LSI-së thekson se sot nuk pamë asnjë iniciativë konkrete për të ofruar, por e vetmja gjë që pamë është përdorimi i Këshillit për interesa politikë.

Në këtë kontekst, Klajda Gjosha deklaron se Integrimi i Shqipërisë ka vetëm një shpresë, largimin e kësaj qeverie dhe gjithëpërfshirjen e të rinjve, grave dhe vajzave dhe profesionistëve në vendimmarrjen e vendit

“Sot pamë sërish tek u mblodh Këshilli i Integrimit Evropian ne Kuvend. Asgjë e re, asnjë iniciativë konkrete për të ofruar. E vetmja gjë që pamë është përdorimi i Këshillit për interesa politikë.

Integrimi nuk është thjesht kapituj që do hapen dhe do mbyllen në të ardhmen. Integrimi është kapitulli i jetës së cdo qytetari shqiptarë, është procesi i zhvillimit, transformimit dhe i vlerave. Është  procesi i dialogut, konsesusit dhe respektimit të marrëveshjeve. Nga ky këndvështrim nuk mund të presim më asgjë nga njerëz që e kanë vrarë perspektivën europiane të Shqipërisë. Nuk mund të presim që ky proces të drejtohet nga ata që marrëveshjen e 5 Qershorit e grisën vetëm pak ditë pasi hodhën firmën në të! Dhe sot Shqipëria qëndron peng i kushteve të vendosura mbi papërgjegjshmërinë qeverisëse.

Integrimi i Shqipërisë ka vetëm një shpresë, largimin e kësaj qeverie dhe gjithëpërfshirjen e të rinjve, grave dhe vajzave dhe profesionistëve në vendimmarrjen e vendit!”, shprehet ish-deputetja e LSI-së, Klajda Gjosha

/ In News / By Admin / Comments Off on Gjosha: Përdorim politik i Këshillit. Integrimi i Shqipërisë ka vetëm një shpresë, largimin e kësaj qeverie