‘’Kosova paketë 200 milionë euro për bizneset’’, Vasili: Qeveria e Ramës të mësojë dhe të lërë tenderat

Kosova miratoi një paketë që do i kushtojë 200 milionë euro për t’i ardhur në ndihmë në këtë kohë krize kompanive, bizneseve dhe punonjësve të tyre të prekur nga masat.

Vasili e quan këtë një shembull të shkëlqyer teksa theksoi se qeveria e Ramës duhet të mësojë nga Kosova dhe të lërë tenderat por të miratojë paketën e ndihmës për njerëzit e thjeshtë, bizneset e prekura, të papunët.

/ In Archived Articles, News / By Admin / Comments Off on ‘’Kosova paketë 200 milionë euro për bizneset’’, Vasili: Qeveria e Ramës të mësojë dhe të lërë tenderat