Kryetarja e LSI-së, Monika Kryemadhi priti në takimin e lamtumirës, Ambasadorin e SHBA Donald Lu.

Kryetarja e LSI-së, znj. Monika Kryemadhi priti sot në selinë e LSI në takimin e lamtumirës, Ambasadorin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës z.Donald Lu. Takimi ishte mjaft miqësor dhe znj.Kryemadhi falenderoi Ambasadorin Lu dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës për mbështetjen e vazhdueshme që kanë dhënë për konsolidimin edemokracisë në Shqipëri.whatsapp-image-2018-09-13-at-16-36-43

/ In News / By Elisa Piperi / Comments Off on Kryetarja e LSI-së, Monika Kryemadhi priti në takimin e lamtumirës, Ambasadorin e SHBA Donald Lu.