Luan Rama: Nga Skrapari po nisim një proces riorganizimi tërësor të LSI-së.

ZvKryetari I LSI-, Luan Rama takim me strukturat e LSI-së, në Skrapar. 

Zv. Kryetari I LSI-së, Luan Rama i shoqëruar nga deputetët e LSI-së Nasip Naço dhe Silva Caka zhvilluan sot një takim me strukturat e LSI-së, në Skrapar. Gjatë fjalës së tij në këtë takim Luan Rama tha se Skrapari është referencë krenarie për LSI-në dhe ne revanshi politik nuk I tremb dot qytetarët e Skraparit. 

Nuk është e rastit  LSI këtu është forcë e parë, ka qenë forcë e parëështë  dhe sa  ketë njerët  i thonë vetes skraparlinj këtu LSI, do  jetë gjithmonë forcë e parë sepse ajo  bashkon LSI me njerëzit e Skraparit mbi  gjitha është dashuria për atdheun dhe respekti për njeri– tjetrin. Ne e kemi skraparin referencë  vlerave tona   mira. E kemi Skraparin simbolin tonë   mirë dhe këtë nuk e them për metaforë dhe as për demagogji por sepse realisht kështu ështëKëta harrojnë  nuk kanë lindur dhe nuk do  lindin kurrë burrapavarësisht frekuencës  burrërisë  tyre   mund  trembin dhe  mund  frikësojnë skraparlinjtëPrandaj LSI ka nisur këtë proces diskutimi edhe debatiedhe njohje   thelluar  situatës    gjithë Shqipërinë nga Skrapari.Kjo është qasja demokratike  një shoqëri demokratike, ta pranosh protestën. I gjithë ky proces, ne prandaj jemi këtuështë për  qenë  krah  njëri-tjetrit dhe solidar me njëri-tjetrin dhe për tu bërë bashkëPër tu bërë bashkëpër ti thënë ndal keqqeverisjesarrogancësabuzivizmitshpërdorimit dhe sjelljes kriminale  qeverisjes ndaj qytetarëve shqiptarë.” Tha zëvendëskryetari I LSI- Luan Rama. 

/ In News / By Elisa Piperi / Comments Off on Luan Rama: Nga Skrapari po nisim një proces riorganizimi tërësor të LSI-së.