Nasip Naço: Qeveria arrogante po prodhon kriza. LSI në krah të qytetareve 

Fjala e Deputeti të LSI-së Nasip Naço në takimin me strukturat e LSI-së në Skrapar 

Deputeti i LSI-së, Nasip Naço në takimin e zhvilluar me strukturat e LSI-së në Skrapar ditën e sotme u shpreh se duke pasur mbështetjen e tyre LSI do të jetë më e fortë në parlament për tu ngritur dhe për të zgjidhur problemet që shqetësojnë shqiptarët me veprimet e fundit të qeverisë Rama. 

Lëvizja Socialiste për Integrim  Skrapar ka struktura  konsoliduara dhe sigurisht nga këto struktura dhe votat e tyre ne kemi rezultatet   mira. Le  vijmë dhe te momentet e funditdebatet  po bëhengjithkush nga ju ka filluar dhe do paguajë për shtëpinë  ka. Kemi kërkuar dhe kemi votuar  ai  do kishte dy shtëpi do paguante vetëm për shtëpinë e dytë. Kemi një mazhorancë  sot nuk e ka pranuarSigurisht  një vend dhe një qeveri mbahet nëpërmjet taksave por sipas mundësisë dhe sa herë përmendim   ulen taksat thonë kështu është  Greqi Greqi një punëtor merr minimalisht 1300 euro, kurse këtu paga minimale është 200 mijë lekë. Ne kemi kërkuar  për produktet e shportës TVSH-ja  jetë 5% se 5% është  Itali, GjermaniShqipëria e ka 20%. Ne në rrugë institucionale bashkë me Kryetarin e Bashkisë kemi takuar kryeministrin dhe i kemi kërkuar që pavarësisht dallimeve se në Skrapar nuk ka vetëm njerëz të LSI por dhe anëtarë, simpatizantë të PS, por besoj ju e dini të gjithë që ai është mashtrues. I keni parë aksionet politike, nuk është e lehtë që të vijnë zgjedhjet e reja por skandalet njëra pas tjetrës të qeverisë Rama tregojnë që shumë shpejt ne do jemi të përgatitur për zgjedhje të reja qoftë lokale apo të përgjithshme sepse një qeveri që nuk ka më para që të japi dhe pagat e pensionit të jeni të bindur që është e rëndë sado arrogantë të jetë pushteti. Për të gjitha shqetësimet në Skrapar, Poliçan, Ura Vajgurore ,Berat apo Kuçovë ministrave të linjës do ju kërkojmë zyrtarisht për personat që janë shkarkuar, kush është emëruar, arsimin përkatës, gjë që do jua bëjmë prezent dhe ju dhe me emrat konkretë. Sigurisht duke qenë bashkë me ju duke na mbështetur ne do dimë që të jemi më të fortë në parlament, më të fortë si LSI, për tu ngritur, e kemi provuar vitet e fundit që nuk kemi marrë atë rezultat që kemi dashur por jemi rritur ndryshe nga forcat e tjera politike dhe besoj që ne do vazhdojmë të kemi mbështetjen tuaj për të zgjidhur problemet që kemi të gjithë bashkarisht.– tha  deputeti i LSI Nasip Naço 

/ In News / By Elisa Piperi / Comments Off on Nasip Naço: Qeveria arrogante po prodhon kriza. LSI në krah të qytetareve