NORA MALAJ NË EMËR TË GRUPIT PARLAMENTAR: LSI MBËSHTET MARRËVESHJEN PËR KUALIFIKIMIN E MOSHAVE NGA 19-34 VJEÇ.

Deputetja e LSI, Nora Malaj në emër të grupit. LSI mbështet marrëveshjen për kualifikimin e moshave nga 19-34 vjeç,pasi vetëm vetëm kështu mund t’ju rikthejmë shpresën të rinjve ,për të mos braktisur vendin dhe për të jetuar me dinjitet si qytetarë europianë, për t’u bërë pjesë e tregut të dijes dhe të punës.

/ In News / By Elisa Piperi / Comments Off on NORA MALAJ NË EMËR TË GRUPIT PARLAMENTAR: LSI MBËSHTET MARRËVESHJEN PËR KUALIFIKIMIN E MOSHAVE NGA 19-34 VJEÇ.