Panariti: Çfarë përfitoi vendi nga një eksperiment “brutal” me emrin reformë

Ish-deputeti i LSI, Edmond Panariti me anë të një postimi ka folur në lidhje me reformën.

POSTIMI:

Çfarë përfitoi vendi nga një eksperiment “brutal” me emrin reformë!
Eksperimenti prodhoi paralizë të plotë kushtetuese, institucionale dhe asfiksi të sistemit.
Jo për disa ditë, as për disa muaj! Por me vite? 2016 – 2020 e në vazhdim mbetemi pa gjykata supreme?!
Ky “prototip” reforme i cili nuk ka shans të replikohet në asnjë prej vendeve fqinj, sepse u ndalua nga BE dhe u refuzua nga vetë vendet në proces reformimi, do të shërbejë vetëm për tu treguar këtyre vendeve se si nuk duhet vepruar, pa e pësuar mbi lëkurën e tyre!

/ In News / By Admin / Comments Off on Panariti: Çfarë përfitoi vendi nga një eksperiment “brutal” me emrin reformë