Platforma Politike

Plani i Transformimit Ekonomik dhe Social i LSI

Shqipëria po përjeton akoma një tranzicion ekonomiko-social të tejzgjatur ndërkohë që po përballet me sfidat e vështira për rritje ekonomike dinamike dhe gjithëpërfshirëse; për reduktimin e pabarazisë dhe varfërisë; si dhe me sfidën e madhe të zhvillimit ekonomik dhe social të qëndrueshëm ku të gjithë të kenë shansin për një jetë më të mirë në vendin tonë.

LSI ka një plan konkret për këtë.

Klikoni këtu për të lexuar planin

Klikoni këtu për të lexuar planin tonë të detajuar

manifakture-01