Pojana: Të ndërtojmë një shtet të drejtë që gjeneron një ekonomi vitale, që hap vende pune dhe ofron siguri për të ardhmen në Shqipëri

Anëtari i Kryesisë së LSI-së, Klevi Pojana ka reaguar pas takimit të zhvilluar një pjesë të antarësisë së organizatës 1944 të LSI njësia 8 ne Tiranë.

Në një postim në Facebook, Pojana shkruan se Shqipëria ka nevojë sot më shumë se kurrë për njerëz të përgjegjshëm dhe aktiv!

Postimi:

Asgjë nuk e ndal dot ndryshimin!

Shqipëria ka nevojë sot më shumë se kurrë për njerëz të përgjegjshëm dhe aktiv!

Kjo është një betejë për 30 vitet e ardhshme!

Të ndërtojmë një shtet të drejtë që gjeneron një ekonomi vitale, që hap vende pune dhe ofron siguri për të ardhmen në Shqipëri!

Sot, me një pjesë të antarësisë së organizatës 1944 të LSI njësia 8

/ In News / By Admin / Comments Off on Pojana: Të ndërtojmë një shtet të drejtë që gjeneron një ekonomi vitale, që hap vende pune dhe ofron siguri për të ardhmen në Shqipëri