Plani Për Punësimin E Të Rinjve

LSI beson se rinia është aseti më i vyer i kombit dhe punësimi i tyre duhet të jetë prioritet kryesor i çdo qeverie.

LSI është forca politike që ka investuar dhe promovuar më shumë të rinjtë dhe angazhimin politik të tyre për një Shqipëri që ndërtohet nga aspiratat e tyre.

Ky është Plani për Punësimin e të Rinjve, garanci për të sotmen dhe të ardhmen e vendit. #NjeShansPerRinine #NjeShansPerTeGjithe

Plani Për Punësimin E Të Rinjve