Spahiu: Qeveria ka dështuar me planin e rimëkëmbjes pas tërmetit

Nga Përparim Spahiu

Fakti që oligarkët (term i përdorur sot nga KM-ja) kanë paguar tre herë më shumë tatim fitimi tregon se:

-Ata kanë fituar shumë më tepër ndërkohe që evazioni fiskal vazhdon të mbetet në nivelet më të larta në rajon.

-Qeveria, edhe pse ka arkëtuar më shumë para, ka dështuar në rritje pagash, pensionesh.

-Qeveria, edhe pse ka arkëtuar më shumë, ka dështuar në investime direkte, porte, rrugë, hekurudha e për të mos përmendur premtimet bajate për aeroporte.

-Qeveria ka dështuar për të ofruar shërbim shëndetësor edhe pse janë harxhuar e po harxhohen miliona në kontrata PPP-sh.

-Qeveria ka dështuar me planin e rimëkëmbjes pas termetit, kur edhe pse ka kaluar një vit, nuk ka ndërtuar asgjë veç propagandës.

-Qeveria ka dështuar në mbeshtetjen e biznesit të vogël e të mesëm, bujkut dhe blegtorit, gjatë pandemisë, duke bërë që mijëra biznese të mbyllen e mijëra shqiptarë të mbeten të papunë.

Fakti që bizneset kanë paguar më shumë nga tatimi i rritur 50% dhe Ti s’ke bërë asgjë tregon se je super i KORRUPTUAR!