Të rinjtë e LSI-së aktivitete sociale në Tiranë. LSI feston 14 vjetorin

 

Në 14 vjetorin e Lëvizjes Socialiste për Integrim, të rinjtë e LSI në të gjithë vendin kanë ndërmarrë nisma të ndryshme nën moton “Përgjegjësi Sociale”. Të rinjtë e LSI në qytetin e Tiranës  u rikthyen pranë fëmijëve në një nga qendrat sociale duke kaluar momente të gëzueshme dhe duke përcjellë dashuri dhe përkujdesje për ata që kanë më së shumti nevojë.

40863348_2159366187409961_543158271674941440_o 41113230_2159365440743369_5222354299752808448_o

40877351_2159365407410039_8275715072387448832_o

40874002_2159365470743366_6960715396248764416_o

/ In News / By Elisa Piperi / Comments Off on Të rinjtë e LSI-së aktivitete sociale në Tiranë. LSI feston 14 vjetorin