Vasili: Amerika e pazëvendësueshme për fatet e Shqipërisë

Nën/Kryetari i LSI Petrit Vasili priti në një takim z. Michael Konstantino, zv.Drejtorin për Europën Jug-Lindore në Departamentin e Shtetit.

Në këtë takim Vasili është shprehur se Amerika është e pazëvendësueshme për fatet e Shqipërisë dhe i shprehet mirënjohës Amerikës për mbështetjen në Integrimin Europian të Shqipërisë.