Vasili: Ja si e gënjyen Ambasadorin Soreka, Gjiknuri me shokë (VIDEO)

Nga Petrit Vasili

Ja si e gënjyen Ambasadorin Soreka, Gjiknuri me shokë. (VIDEO).

Dje Soreka deklaronte në Euronews Albania se sot do të mblidhej Këshilli Politik i Reformës Zgjedhore.

Në fakt mblidhej Komisioni i Reformës Zgjedhore, por Rilindja gënjeu dhe u përpoq ta shiste ndryshe për të krijuar konfuzion.

/ In News / By Admin / Comments Off on Vasili: Ja si e gënjyen Ambasadorin Soreka, Gjiknuri me shokë (VIDEO)