Vasili publikon videon e Zërit të Amerikës: “Pas teatrit të ri fshihen kullat shumëkatëshe.”

Nga Petrit Vasili

Zëri i Amerikës: “Pas teatrit të ri fshihen kullat shumëkatëshe.”(VIDEO).

Teatri grabitje kriminale e pronës publike.

Shiheni vetë kronikën e Zërit të Amerikës dhe çdo koment i mëtejshëm është i panevojshëm.

/ In News / By Admin / Comments Off on Vasili publikon videon e Zërit të Amerikës: “Pas teatrit të ri fshihen kullat shumëkatëshe.”