Vasili:Testim,mjeku i familjes dhe merkato ushqimore e farmaci hapur,kështu po fiton Gjermania ndaj Pandemisë!

Nënkryetari i LSI-së, Petrit Vasili shprehet se Shqipëria duhet të marrë modelet me të mira të Gjermanisë dhe Italisë në përballimin e situatës së koronavirusit.

Në një video mesazh, Petrit Vasili shprehet se testimi sa më i madh i popullsisë është një mënyrë për të frenuar përhapjen e koronavirusit.

“Testim, mjeku i familjes dhe merkato ushqimore e farmaci hapur, keshtu po fiton Gjermania ndaj Pandemise”,- shprehet Petrit Vasili.

Videomesazhi i Petrit Vasilit në Facebook:

/ In Archived Articles, News / By Admin / Comments Off on Vasili:Testim,mjeku i familjes dhe merkato ushqimore e farmaci hapur,kështu po fiton Gjermania ndaj Pandemisë!